2. Godziny otwarcia sklepów ALDI i czasowe promocje z okazji długiego weekendu.

Godziny otwarcia sklepów ALDI i czasowe promocje z okazji długiego weekendu.

Tydzień Grilla i Wycieczek, promocje sięgające nawet 25% rabatu znajdą w sklepach ALDI klienci, którzy przyjdą zrobić zakupy przed długim weekendem. To doskonała okazja, by przygotować się na wspólne biesiadowanie i piesze wycieczki – zachęca sieć i ujawnia, jak będą otwarte sklepy ALDI przed Bożym Ciałem.

W sklepach ALDI trwa Tydzień Grilla i Wycieczek. Klienci znajdą wiele atrakcyjnych promocji na produkty grillowe, przekąski, napoje oraz na świeże owoce i warzywa. W ofercie ALDI dostępne są także akcesoria do napojów - chłodzący pokrowiec na butelkę za 11,99 zł, foremki do lodów z elastycznego silikonu za 17,99 zł, silikonowe akcesoria typu słomki, pokrywki za 3,99 zł oraz chłodzące kostki za 2,99 zł. Już teraz klienci mogą kupić za 15,99 zł zestaw sztućców do steków marki Home Creation.

Co więcej w wybranych sklepach ALDI od 3.06 dostępny jest do wyboru dmuchany ponton lub kajak rodzinny za 279,99 zł, który sprawdzi się nad morzem czy nad jeziorem. Niezbędnym dodatkiem, który na pewno przyda się również w kolejnych miesiącach, będzie uchwyt na parasol przeciwsłoneczny, dostępny w cenie 29,99 zł. Uroku naszym balkonom, tarasom i ogrodom dodadzą girlandy świetlne w różnych kolorach, dostępne w ALDI w cenie 39,99 zł za sztukę. Natomiast klienci, którzy poszukują dywanów zewnętrznych - na taras czy balkon - znajdą je także od soboty w ALDI za 59,99 zł.

Wolny czas związany z długim weekendem, to nie tylko moment na wypoczynek, dlatego sieć ALDI przygotowała ofertę dla majsterkowiczów. Klienci planujący drobne remonty lub naprawy już od 3.06 mogą zaopatrzyć się w szlifierkę kątową marki własnej FERREX za 139,99 zł lub detektor wielofunkcyjny 5 w 1 z dużym podświetlanym ekranem LED za 79,99 zł. W ofercie dostępne są również zestawy wkrętarek marki własnej WORKZONE za 29,99 zł oraz szczypce do dziurkowania także w tej samej cenie.

Większość sklepów ALDI czynna jest od poniedziałku do soboty w godzinach 6:00 -22:00. W długi weekend czerwcowy godziny otwarć sklepów nie ulegną zmianie. W Boże Ciało wszystkie sklepy ALDI będą zamknięte. Szczegółowe dane dotyczące otwarć w poszczególnych lokalizacjach znajdują się na www.aldi.pl

O ALDI

ALDI w Polsce posiada 262 sklepy i zatrudnia ponad 4000 pracowników. Spółka stawia na długotrwałe, sprawiedliwe i niezawodne relacje handlowe z dostawcami oraz spełnianie wymogów firmy odpowiedzialnej społecznie. Nowe hasło marki brzmi „Raz ALDI, zawsze COŚ z ALDI”, bo po ulubione produkty chętnie się wraca.

ALDI Polska jest częścią Grupy Przedsiębiorstw ALDI Nord – jednego z wiodących międzynarodowych detalistów. Spółka oferuje klientom w dziewięciu krajach europejskich wysokiej jakości produkty w najniższej możliwej cenie. Kluczem do sukcesu Grupy ALDI Nord jest zespół ponad 86 000 pracowników zatrudnionych w Belgii, Danii, Francji, Niemczech, Luksemburgu, Niderlandach, Polsce, Portugalii i Hiszpanii. Więcej na www.aldi.pl

• Aby skorzystać z bezpłatnej usługi przypomnień, potrzebujemy potwierdzić Twój adres e-mal. Robimy to dwustopniowo, tj. Wprowadź swój adres e-mail i kliknij "Aktywuj przypomnienie". Po kilku minutach otrzymasz link aktywacyjny. W następnym kroku klikasz w ten link i aktywujesz usługę przypomnienia.
  • Przypomnienie może zostać wysłane tylko wtedy, gdy wybrana data przypada w przyszłości i pomyślnie uwierzytelniłeś swój adres e-mail.