1. Gratka dla fotomaniaków w ofercie sieci sklepów ALDI

Gratka dla fotomaniaków w ofercie sieci sklepów ALDI

08.08.2019 Kijek do selfie to niezbędny atrybut wakacyjnych podróży i spotkań z przyjaciółmi i rodziną. Ten popularny gadżet GSM w opcji ze stojakiem, autopilotem i lampą w cenie 79,00 PLN od 10 lipca dostępny będzie w sieci sklepów ALDI w całej Polsce!

Lato to doskonały czas na podróże i spotkania, które dostarczają wielu pozytywnych wrażeń. Część z nich najchętniej chcielibyśmy utrwalić w pamięci, a najlepszą i sprawdzoną metodą, by to zrobić są zdjęcia i filmy. To właśnie z myślą o poszukiwaczach wrażeń pragnących uchwycić wyjątkowe momenty oraz o fotomaniakach ALDI wprowadza do asortymentu selfie sticki - SL4 PRO oraz SL5 FLASH. Oferta ważna jest od 10 lipca do wyczerpania zapasów.

Statyw i selfie stick XBLITZ SL4 PRO w jednym to praktyczne rozwiązanie zarówno dla vlogerów, twórców video, jak również tych, którzy chcą w efektowny sposób uwiecznić swoje wspomnienia. Teraz telefonem kręci się nawet teledyski, spoty, całe filmy, dlatego taki gadżet może być również niezastąpionym narzędziem pracy twórczej!

Teleskopowy kijek z obrotową głowicą, tripodem i wyciąganym pilotem zdalnego sterowania przeznaczony jest dla osób, które szukają produktu na długie lata użytkowania. Model wykonany został na bazie wytrzymałego stopu aluminium w połączeniu z wysokiej klasy wykończeniem plastikowym o przyjemnej strukturze. Głowica 3D może pracować w trzech osiach, co umożliwia nie tylko wykonywanie zdjęć panoramicznych, ale również filmowanie w trudniejszych warunkach.

Akcesorium posiada wbudowaną śrubę ¼, dzięki której możliwa jest instalacja wszelkich kamer sportowych oraz całej gamy kompaktowych aparatów z klasycznym gwintem fotograficznym.

Bardziej niezależne zdjęcia? Nie ma sprawy! Dolna część kijka skrywa w sobie rozkładany, praktyczny tripod. Kijek selfie może w takiej konfiguracji posłużyć jako stabilny, lekki statyw. Dodatkowo dzięki gumowanym stopkom statywu tripod zachowuje przyczepność i lepiej trzyma się gładkich powierzchni. Kijek blitz SL4 PRO - wyposażony jest w wysuwany pilot bluetooth, który pozwala wykonywać zdjęcia i filmy na odległość, np. jeżeli chcemy wykonać atrakcyjne selfie ze znajomymi. Właśnie dlatego jest on niezastąpionym narzędziem dla twórców YouTube oraz wszystkich podróżników.

Do pełni szczęścia pasjonatom brakuje jeszcze tylko urządzenia z lampą, która pozwala robić zdjęcia i filmy w każdych warunkach niezależnie od pory. W ALDI znajdziemy także kijek selfie z modułową lampą FLASH, która zapewnia świetne warunki oświetleniowe nawet w bardzo ciemnych sceneriach. Największym atutem SL5 FLASH jest modułowa lampa LED. Moduł pracuje w dwóch trybach świecenia i może być zamontowany bezpośrednio na kijku, każdym metalowym elemencie jak np. framuga drzwi, lodówka, karoseria samochodu, czy po prostu może być trzymany w ręce.

• Aby skorzystać z bezpłatnej usługi przypomnień, potrzebujemy potwierdzić Twój adres e-mal. Robimy to dwustopniowo, tj. Wprowadź swój adres e-mail i kliknij "Aktywuj przypomnienie". Po kilku minutach otrzymasz link aktywacyjny. W następnym kroku klikasz w ten link i aktywujesz usługę przypomnienia.
  • Przypomnienie może zostać wysłane tylko wtedy, gdy wybrana data przypada w przyszłości i pomyślnie uwierzytelniłeś swój adres e-mail.