łatwy
10min.
10min.
10 Porcje | |
---|---|
1 opak. | korpusów babeczek |
250 g | serka mascarpone |
250 ml | śmietanki 30% lub 36% |
3 łyżki | cukru pudru |
1 opak. | kropelek czekoladowych Albona |
aromat waniliowy | |
maliny do dekoracji | |
Niektóre artykuły są dostępne w naszej ofercie tylko sezonowo. |
Schłodzoną śmietanę ubij mikserem z cukrem pudrem. Serek mascarpone przełóż do miski i dodaj aromat waniliowy. Stopniowo dodawaj ubitą śmietanę do serka, mieszając łyżką na jednolitą masę.
Korpusy babeczek wypełniaj kremem, używając rękawa cukierniczego. Na każdą babeczkę nałóż kilka malin i posyp je czekoladowymi kropelkami.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)