łatwy
1godz.
4 Porcje | |
---|---|
1 opakowanie | kaszanka z wątróbką marki WĘDLINIARNIA |
1 opakowanie | ser grillowy marki BBQ |
1 słoik | żurawina w słoiku lub borówka leśna marki SWEET VALLEY |
musztarda marki DELIKATO | |
boczek w kostce marki WĘDLINIARNIA PREMIUM | |
kapusta kiszona marki KING'S CROWN | |
ananas w plastrach marki SWEET VALLEY | |
pomidorki koktajlowe | |
rwaniec z bułeczkami | |
jabłko, bakłażan, pieczarki, papryka, cebula | |
kminek |
Cebulę kroimy w krążki, kaszankę
umieszczamy w folii i obkładamy krążkami cebuli,
przyprawiamy do smaku pieprzem i solą.
Kapustę kiszoną delikatnie odsączamy,
posypujemy boczkiem i doprawiamy kminkiem.
Umieszczamy w osobnej folii.
Tak przygotowane umieszczamy na grillu.
Grillujemy do uzyskania oczekiwanego
poziomu wypieczenia.
W międzyczasie kroimy wszystkie warzywa
oraz jabłko.
Warzywa i owoce grillujemy z pokrojonym
w kosteczkę serem grillowym.
Całość możemy udekorować pomidorkami
koktajlowymi.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)