łatwy
5min.
4 Porcje | |
---|---|
100 g | masła Milsani (do znalezienia w lodówce) |
75 g | zielonej cebulki |
1 | cytryna Gut Bio |
pieprz Portland | |
sól | |
Niektóre artykuły są dostępne w naszej ofercie tylko sezonowo. |
Wyjmij masło z lodówki, żeby zmiękło.
Zmiksuj masło mikserem na gładką masę.
Umyj zieloną cebulkę, osusz ją i drobno posiekaj.
Umyj cytrynę ciepłą wodą, zetrzyj skórkę, a następnie przekrój ją na połowę i wyciśnij sok. Odmierz 1 łyżkę stołową startej skórki i taką samą ilość soku z cytryny.
Zieloną cebulkę oraz sok i skórkę z cytryny wmieszaj do masła. Dopraw solą i pieprzem.
Do momentu podania przechowuj w lodówce.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)