łatwy
20min.
4 Porcje | |
---|---|
1 paczka | Mozzarella Wrap Cucina |
20 g | serka twarogowego z ziołami |
70 g | sera bałkańskiego |
20 g | masła Milsani |
100 g | pieczarek |
30 g | szynki Wędliniarnia |
sól | |
pieprz | |
płatki chilli |
Rozłóż wrap na desce do krojenia i równomiernie rozsmaruj na nim serek twarogowy. Następnie rozłóż drobno pokrojony ser bałkański i szynkę.
Pokrój pieczarki w plastry i podsmaż na maśle - jeszcze ciepłe rozłóż na wrapie. Dopraw solą, pieprzem i płatkami chilli.
Zawiń wrapa i pokrój na 1-2 centymetrowe plastry. Gotowe!
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)