łatwy
120min.
25min.
2 Porcje | |
---|---|
400 g | 400 g tofu Gut Bio (do znalezienia w lodówce) |
1 | cukinia |
1 | papryka |
2 | cebule |
6 łyżek stołowych | oliwy Casa Morando |
1 łyżeczka | przyprawy curry Portland |
sól | |
Niektóre artykuły są dostępne w naszej ofercie tylko sezonowo. |
Tofu pokrój na wielkie kostki. Cukinię i paprykę również pokrój na kawałki. Cebulę podziel na ósemki.
Rozmieszaj oliwę z curry i szczyptą soli.
Zmieszaj tofu i warzywa z przygotowaną wcześniej oliwą i marynuj w misce przez ok. 2 godziny
Nadziewaj warzywa i tofu naprzemiennie na 4 patyczki do szaszłyków i grilluj przez ok. 10-15 minut, od czasu do czasu obracając.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)