łatwy
4godz.
9 Porcje | |
---|---|
250 g | serka śmietankowego marki MILSANI |
3 | łyżki śmietany 18% marki MILSANI |
4 | listki bazylii |
pieprz biały | |
250 g | łososia w plastrach marki GOURMET FINEST CUISINE |
Do serka dodaj śmietanęi posiekane listki bazylii.
Całość dokładnie wymieszaj, dopraw do smaku pieprzem.
Plasterki łososia ułóż na folii spożywczej, tak by lekko nachodziły na siebie. Posmaruj je przygotowaną masą, zwiń w rulon, pomagając sobie folią. Całą roladkę mocno owiń folią.
Włóż na 4 godziny do lodówki.
Ostrym nożem roladkę krój w plasterki grubości ok. 1,5 cm.
Podawaj na plasterkach świeżego ogórka lub krążkach pumpernikla.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)