średni
20min.
180min.
4 Porcje | |
---|---|
600 g | schabu w plastrach |
3 łyżki | oleju |
1 | duża cebula |
500 ml | gorącego bulionu lub rosołu |
2 łyżki | masła |
2 łyżki | mąki |
3 łyżeczki | słodkiej papryki |
0,5 łyżeczki | ostrej papryki |
2 łyżeczki | czosnku |
2 | listki laurowe |
3 sztuki | ziela angielskiego |
1 łyżeczka | koncentratu pomidorowego |
sól | |
pieprz |
Podsmaż posiekaną cebulę na oleju. Następnie przesuń ją na bok i wyłóż na patelnię plastry schabu. Obsmaż z obu stron, aż się zarumienią, następnie dopraw je solą i zmielonym pieprzem.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)