łatwy
1godz. 30min.
30min.
4 Porcje | |
---|---|
8 pałek | z kurczaka |
2 łyżki | przecieru pomidorowego |
3 łyżki | miodu |
2 łyżki | oleju |
2 łyżki | przyprawy do kurczaka |
4 łyżki | wina Ronco di Sassi Primitivo (opcjonalnie) |
2 ząbki | czosnku drobno posiekane |
2 łyżki | wody (w przypadku, gdy nie dodamy wina) |
Mięso umyj i osusz. Pozostałe składniki wymieszaj. Obtocz mięso w marynacie i odstaw na 0,5 h do lodówki.
Następnie włóż do naczynia żaroodpornego i piecz w piekarniku rozgrzanym do 180˚C ok. 50 minut.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)