łatwy
30min.
4 Porcje | |
---|---|
Pieczarki faszerowane boczkiem i camembertem z bagietką z masłem czosnkowym | |
1 | bagietka |
8 | Pieczarek |
1 | ser camembert |
masło czosnkowe | |
1 opakowanie | suszonych pomidorów z bazylią |
pieprz i sól |
Pieczarki obrać, umyć, wydrążyć.
Wydrążoną część posiekać.
Camemberta pokroić w kostkę.
Grzyby od środka oprószyć solą
i pieprzem. Do każdego kapelusza
włożyć plaster boczku, posiekane
pieczarki i pokrojony ser, Wierzch
można oprószyć suszonymi pomidorami
z bazylią.
Piec 30 min w piekarniku nagrzanym
do 200°C, można też przygotować
na grillu.
Podawać z bagietką
z masłem czosnkowym.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)