łatwy
15min.
1 Porcje | |
---|---|
1 | szklanka kaszy kuskus DOBRE PLONY |
100 g | sera feta LYTTOS |
2 | łyżeczki zielonego pesto CUCINA NOBILE |
1/2 | szklanki zielonych oliwek KING’S CROWN |
pomidor pokrojony w ćwiartki | |
2 | łyżki posiekanej świeżej bazylii lub natki pietruszki |
sok z ½ cytryny | |
sól i pieprz LE GUSTO do smaku |
1. Wsyp kuskus do dużej miski i zalej go wrzącą wodą lub bulionem warzywnym.
2. Przykryj i odstaw na minut, aż napęcznieje.
3. Po upływie tego czasu delikatnie rozdziel kuskus widelcem, aby stał się puszysty.
4. Dodaj pokruszony ser feta, oliwki, pomidora, świeże zioła i pesto.
5. Polej sokiem z cytryny, dopraw solą i pieprzem, a następnie wymieszaj i przełóż do pojemnika
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)