łatwy
35min.
4 Porcje | |
---|---|
1 | jajko Wesoły Kurnik |
1 | ciasto francuskie Takie Proste |
8 | parówek WĘDLINIARNIA CZYSTA ETYKIETA |
ketchup DELIKATO | |
czarnuszka lub sezam do posypania (opcjonalnie) |
1. Rozgrzej piekarnik do °C.
2. Rozwiń ciasto francuskie i pokrój je na paski o szerokości około -- centymetrów.
3. Owiń każdy pasek ciasta wokół parówki. Ułóż parówki na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
4. Roztrzep jajko i posmaruj nim ciasto francuskie. Posyp czarnuszką lub sezamem (opcjonalnie).
5. Piecz przez 15-20 minut, aż ciasto będzie złote i chrupiące.
6. Ostudź parówki i zapakuj do pojemnika. Możesz też polać je keczupem
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)