łatwy
30min.
2 Porcje | |
---|---|
1 | opakowanie burgera wołowego z burakiem |
2 | bułki z ziarnami |
1 | duży pomidor malinowy |
1 | mała czerwona cebula |
świeża kolendra | |
ser feta | |
chilli w plastrach | |
sól, pieprz |
Pomidora sparz i obierz ze skórki. Posiekaj w drobną kostkę. Równie drobno posiekaj cebulkę i kolendrę, wymieszaj z pomidorem. Dopraw dolą, pieprzem i płatkami chilli.
Burgera usmaż na grillu lub patelni grillowej. Bułeczki przekrój i podgrzej obok burgerów.
Złóż swoje burgery - na bułkę nałóż burgera, salsę pomidorową i pokruszoną fetę. Przykryj drugą częścią bułeczki.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)