łatwy
5min.
4 Porcje | |
---|---|
1 | imbir wielkości orzecha |
120 g | konfitury morelowej Confifrucht |
25 g | 25 g musztardy stołowej średnio ostrej |
60 g | 60 g słodkiej śmietanki Milsani 30% lub 36% (do znalezienia w lodówce) |
1 łyżeczka | curry Portland |
sól | |
pieprz Portland | |
Niektóre artykuły są dostępne w naszej ofercie tylko sezonowo. |
Obierz imbir i zetrzyj go na tarce o drobnych oczkach.
Trzepaczką rozmieszaj konfiturę z musztardą, imbirem i śmietanką, a następnie dopraw całość curry, solą i pieprzem.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)