łatwy
30min.
2 Porcje | |
---|---|
1 | bakłażan |
2 | papryki |
4 | ziemniaki |
6 | pieczarek |
Zawiń bakłażana, paprykę, ziemniaki i pieczarki w folię aluminiową z dodatkiem ulubionych ziół i przypraw. Do warzyw idealnie pasuje czosnek, świeże zioła (np. bazylia, tymianek, rozmaryn), oliwa z oliwek, ocet balsamiczny i oczywiście sól i pieprz.
Kieszonki grilluj przez około 20–30 minut, aż warzywa staną się miękkie i aromatyczne. To proste danie, które zachwyca smakiem i idealnie nadaje się do grillowania na świeżym powietrzu. Smacznego!
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)