łatwy
20min.
3 Porcje | |
---|---|
3 szklanki | pełnego gorącego mleka MILSANI |
4 łyżeczki | białego cukru |
½ łyżeczki | przyprawy do ciasta dyniowego |
½ łyżeczki | ekstraktu waniliowego |
180 ml | parzonej kawy o podwójnej mocy |
3 łyżki | bitej śmietany MILSANI |
W blenderze wymieszaj gorące mleko, cukier, ekstrakt waniliowy i przyprawę dyniową. Mieszaj aż do spienienia.
Wlej mieszaninę do 3 kubków do ok. 2/3 pojemności. Dolej do każdego z kubków 60 ml kawy.
Udekoruj kubki bitą śmietaną i przyprawą do ciasta dyniowego.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)