łatwy
15min.
4 Porcje | |
---|---|
200 g | szynki serrano, parmeńskiej lub szwarcwaldzkiej (do znalezienia w lodówce) |
4 | brzoskwinie, bez pestek i pokrojone na kawałki |
4 łyżka stołowa | oliwy z oliwek Casa Morando |
1 łyżka | soku z cytryny |
sól, pieprz Portland, wykałaczki | |
Niektóre artykuły są dostępne w naszej ofercie tylko sezonowo. |
Plasterki szynki przekrój na połowy i owiń nimi kawałki brzoskwini.
Na każdy owinięty szynką kawałek brzoskwini nałóż listek bazylii i przebij całość wykałaczką.
Olej, sok z cytryny, sól i pieprz rozmieszaj i tak przygotowanym sosem skrop przygotowane przekąski.
Niedostępne
Oferta już wygasła
Aktywacja przypominania!
Potwierdzenie przypomnienia
Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.
Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)