d

Gotuj z głową

Jakie przyprawy do rosołu?

Jakie przyprawy do rosołu? Czym doprawić rosół?

Więcej
Jak ugotować rosół krok po kroku?

Jak ugotować rosół krok po kroku? Przepis na rosół

Więcej

Co zrobić z warzyw z rosołu? Jak je wykorzystać? Przepisy

Więcej

Czy można gotować, smażyć i piec zamrożone mięso?

Więcej
Co zrobić z mięsa z rosołu?

Co zrobić z mięsa z rosołu? Przepisy z mięsem z rosołu

Więcej
Ile gotować rosół

Ile gotować rosół? Jak długo gotować rosół? Wskazówki

Więcej
kiszenie

Kiszenie ogórków – sprawdzony przepis na ogórki kiszone

Więcej
marynowanie

Marynowanie – co można marynować? Przepisy na marynaty

Więcej
mango

Jak obrać i pokroić mango? Jak jeść mango?

Więcej
g

Jak obrać granat? Proste sposoby na obieranie granatu

Więcej
a

Jak pokroić ananasa? Szybkie i proste sposoby

Więcej

Jak sprawdzić, czy arbuz jest dojrzały? Jak wybrać dobrego arbuza?

Więcej

Gotowanie bobu – jak długo gotować bób młody i starszy?

Więcej

Czy cukinię można mrozić? Jak zamrozić cukinię?

Więcej

Ile gotować fasolkę szparagową? Gotowanie fasolki

Więcej

Jak gotować brokuł – ile czasu, w wodzie czy na parze?

Więcej

Jak ugotować kalafior? Gotowanie kalafiora krok po kroku

Więcej

Jak gotować szparagi zielone i białe? Przepis na szparagi

Więcej

Czy szparagi się obiera? Jak obrać szparagi zielone i białe?

Więcej
jak sparzyć pomidory

Jak sparzyć pomidory? Jak zdjąć skórkę z pomidora?

Więcej

Jak jeść awokado? Co można zrobić z awokado? Przepisy

Więcej

Jak sprawdzić, czy awokado jest dojrzałe? Jak wybrać dobre awokado?

Więcej
jak przechowywać awokado

Jak przechowywać awokado dojrzałe, a jak niedojrzałe? Jaki sposób będzie najlepszy?

Więcej
d

Jak ugotować jajko na twardo? Ile czasu gotować jajko?

Więcej
d

Jak ugotować jajko na miękko? Ile czasu gotować jajko?

Więcej

jak rozpuścić czekoladę? W kąpieli wodnej czy mikrofali?

Więcej

Jak zagęścić zupę? Sprawdzone sposoby z mąką i bez

Więcej

Jak zagęścić sos? Sprawdzone sposoby z mąką i bez

Więcej

Która strona folii aluminiowej trzyma ciepło, a która zimno?

Więcej

Jak ugotować makaron?

Więcej

Jak ugotować kasze

Więcej

Jak ugotować ryż

Więcej

Jak gotować ziemniaki

Więcej

Jak smażyć rybę

Więcej

Mięso na rosół

Więcej

Jak sprawdzić świeżość jajka

Więcej

Jak rozmrozić żywność

Więcej

Jak spienić mleko

Więcej

10 pomysłów na obiad

Więcej

Rodzaje i typy mąki

Więcej

Ile gramów ma łyżeczka

Więcej

Ile gramów ma szklanka

Więcej

Pasteryzacja

Więcej

Kiszonki

Więcej

Peklowanie mięsa

Więcej

Blanszowanie

Więcej

Czym zastąpić papier do pieczenia

Więcej

Czym zastąpić proszek do pieczenia

Więcej
Przypomnienie o
Błąd! Przepraszamy, wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.

Czy chcesz aby Cię powiadomić, kiedy przedmiot będzie dostępny?

Potwierdzenie przypomnienia

Dzień przypomnienia
Dwa dni wcześniej
Jeden dzień wcześniej
W dniu oferty
Godzina
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Uwagi
  • Aby skorzystać z bezpłatnej usługi przypomnień, potrzebujemy potwierdzić Twój adres e-mal. Robimy to dwustopniowo, tj. Wprowadź swój adres e-mail i kliknij "Aktywuj przypomnienie". Po kilku minutach otrzymasz link aktywacyjny. W następnym kroku klikasz w ten link i aktywujesz usługę przypomnienia.
  • Aby przesłać ten formularz, musisz aktywować akceptację plików cookie w ustawieniach bezpieczeństwa swojej przeglądarki.
  • Przypomnienie może zostać wysłane tylko wtedy, gdy wybrana data przypada w przyszłości i pomyślnie uwierzytelniłeś swój adres e-mail.

Niedostępne

Oferta już wygasła

Aktywacja przypominania!

Potwierdzenie przypomnienia

Otrzymasz przypomnienie w dniu ${date} o godzinie ${time}.

Wymagana aktywacja wiadomości (e-mail)

Na podany adres e-mail została wysłana wiadomość, aby potwierdzić Twój adres e-mail. Prosimy kliknąć w link w wiadomości.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch